| A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z | # |
Текст пісні і переклад на українську мову
| When will I see you again? Коли ж я знов тебе побачу? You left with no goodbye, not a single word was said Ти пішов без жодного прощання, не сказавши й слова No final kiss to seal any sins Без останнього поцілунку, щоб спокутувати всі провини¹ I had no idea of the state we were in Я й гадки не мала, до чого ми дійшли I know I have a fickle heart and a bitterness Я знаю, що моє серце мінливе й сповнене гіркоти And a wandering eye, and a heaviness in my head І погляд мій блукає, а думки тиснуть на мене But don't you remember? Та невже ти не пам'ятаєш? Don't you remember? Невже ти не пам'ятаєш? The reason you loved me before За що колись мене покохав Baby, please remember me once more Любий, прошу, згадай мене ще раз When was the last time you thought of me? Коли востаннє ти думав про мене? Or have you completely erased me from your memory? Чи ти повністю стер мене зі своєї пам'яті? I often think about where I went wrong Я часто думаю про те, де саме помилилася The more I do, the less I know І що більше думаю, то менше розумію But I know I have a fickle heart and a bitterness Та я знаю, що моє серце мінливе й сповнене гіркоти And a wandering eye, and a heaviness in my head І погляд мій блукає, а думки тиснуть на мене But don't you remember? Та невже ти не пам'ятаєш? Don't you remember? Невже ти не пам'ятаєш? The reason you loved me before За що колись мене покохав Baby, please remember me once more Любий, прошу, згадай мене ще раз Gave you the space so you could breathe Я дала тобі простір, щоб ти міг вільно дихати I kept my distance so you would be free Я трималася осторонь, щоб ти був вільним And hope that you find the missing piece І сподівалася, що ти знайдеш загублену частинку себе² To bring you back to me Яка поверне тебе до мене Why don't you remember? Чому ж ти не пам'ятаєш? Don't you remember? Невже ти не пам'ятаєш? The reason you loved me before За що колись мене покохав Baby, please remember me once more Любий, прошу, згадай мене ще раз When will I see you again? Коли ж я знов тебе побачу? Примітки: ¹ seal any sins (спокутувати всі провини) - дослівно фраза означає «запечатати гріхи». У пісні це образ останнього поцілунку, який міг би поставити крапку в стосунках, пробачити образи або хоча б дати відчуття завершення перед розлукою. ² the missing piece (загублена частинка себе) - поширений англомовний образ, що означає щось важливе, чого людині бракує для внутрішньої цілісності чи щастя. Адель співає про надію, що коханий знайде те, чого йому не вистачало, і зрештою повернеться до неї. |
ІНШІ ПЕРЕКЛАДИ
| Пісня | Виконавець |
|---|---|
| Don't You Remember | Adele |
| Hate me | IRIAS |
| Dai Dai | Shakira |
| BEAT UP CHANEL$ | Slayyyter |
| the cure | Olivia Rodrigo |
| « Take It All | 21 Пісні |