A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z | # |
Текст пісні і переклад на українську мову
What goes around comes back around (hey my baby) [4x] Як гукнеш, так і відгукнеться (Гей, малий) [4x] There was a time Був час, I thought, that you did everything right Коли я думала, що ти був правий у всьому, No lies, no wrong Не брехав ні, помилявся. Boy I, must’ve been outta my mind Малий, мабуть, я була не в своєму розумі. So when I think of the time that I almost loved you Коли ж я думаю про той час, коли майже любила тебе, You showed you ass and I saw the real you Ти показав себе з поганої сторони, і я побачила тебе справжнього. Thank God you blew it Слава Богу, ти припустився помилки, Thank God I dodged the bullet Слава Богу, я ухилилася від кулі, I’m so over you Я покінчила з тобою, So baby good lookin’ out Малий, будь напоготові. Chorus Приспів I wanted you bad Я сильно хотіла тебе, I’m so through with it Я покінчила з цим, Cuz honestly you turned out to be the best thing I never had Тому що, якщо чесно, ти виявився кращим, чого у мене не було, You turned out to be the best thing I never had Ти виявився кращим, чого у мене не було. And I’m gon’ always be the best thing you never had А я завжди буду кращим, чого не було в тебе. I bet it sucks to be you right now Малий, сперечаємося - зараз тобі не позаздриш. So sad, you’re hurt Так сумно - тобі боляче, Boo hoo, oh, did you expect me to care? Ти очікував, буду що хвилюватися? You don’t deserve my tears Ти не гідний моїх сліз, I guess that’s why they ain’t there Вважаю, ось чому їх немає, When I think that there was a time that I almost loved you Коли я думаю про те, що був час, коли я майже любила тебе. You showed you ass and I saw the real you Але ти показав себе з поганої сторони, і я побачила тебе справжнього. Thank God you blew it Слава Богу, ти припустився помилки, Thank God I dodged the bullet Слава Богу, я ухилилася від кулі, I’m so over you Я покінчила з тобою, So baby good lookin’ out Малий, будь напоготові. Chorus Приспів I know you want me back Знаю ти, хочеш, щоб я повернулася. It’s time to face the facts Настав час подивитися в обличчя фактам, That I’m the one that’s got away Які вказують на те, що це я пішла. Lord knows that it would take another place, Бог знає, що буде інше місце, Another time, another world, another life Інший час інший, світ, інше життя. Thank God I found the good in goodbye Слава Богу я знайшла порятунок у прощанні! I used to want you so bad Я сильно хотіла тебе, I’m so through with that Я покінчила з цим, Cuz honestly you turned out to be the best thing I never had Тому що, якщо чесно, ти виявився кращим, чого у мене не було, You turned out to be the best thing I never had Ти виявився кращим, чого у мене не було. And I will always be the, best thing you never had. А я завжди буду кращим, чого не було в тебе. Best thing you never had! Кращим, чого не було в тебе! Chorus Приспів Goes around, comes back around Як гукнеш, так і відгукнеться Goes around, comes back around Як гукнеш, так і відгукнеться Bet it sucks to be you right now Сперечаємося - зараз тобі не позаздриш. Goes around, comes back around Як гукнеш, так і відгукнеться Bet it sucks to be you right now Сперечаємося - зараз тобі не позаздриш. Goes around, comes back around Як гукнеш, так і відгукнеться Bet it sucks to be you right now Сперечаємося - зараз тобі не позаздриш. |
Ваша оцінка
Інші переклади
« I Care | 4 Пісні | Love On Top » |