A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z | # |
Текст пісні і переклад на українську мову
I wanna leave my footprints on the sands of time Я хочу залишити свої сліди на пісках часу. Know there was something that, and something that I left behind Знаю, у мене було щось, що я залишила в минулому. When I leave this world, I’ll leave no regrets Коли я буду покидати цей світ, я покину його без жалю, Leave something to remember, so they won’t forget Залишивши дещо на пам’ять, щоб мене не забули ... I was here... Я була тут ... I lived, I loved Я жила я, любила. I was here... Я була тут ... I did, I’ve done, everything that I wanted Я творила, я зробила все, що хотіла зробити, And it was more than I thought it would be І це було навіть більше, ніж я очікувала. I will leave my mark so everyone will know Я залишу свій слід, і всі будуть знати, I was here... Що я була тут ... I want to say I lived each day, until I died Я хочу сказати, що я прожила кожен день свого життя, до самої смерті. I know that I had something in, somebody’s life Я знаю, що я щось значила в чийогось життя. The hearts I have touched, will be the proof that I leave Серця, яких я торкнулася, будуть доказом того, що, йдучи, That I made a difference, and this world will see Я змінила цей світ, і всі побачать ... [2x:] [2x:] I was here... Я була тут ... I lived, I loved Я жила я, любила. I was here... Я була тут ... I did, I’ve done, everything that I wanted Я творила, я зробила все, що хотіла зробити, And it was more than I thought it would be І це було навіть більше, ніж я очікувала. I will leave my mark so everyone will know Я залишу свій слід, і всі будуть знати, I was here... Що я була тут ... I just want them to know Я просто хочу, щоб вони знали, That I gave my all, did my best Що я віддала всю себе, зробила все, що могла, Brought someone to happiness Зробивши когось щасливішим, Left this world a little better just because... Залишивши цей світ трішки краще, тільки тому що ... I was here... Я була тут ... I was here... Я була тут ... I lived, I loved Я жила я, любила. I was here... Я була тут ... I did, I’ve done, everything that I wanted Я творила, я зробила все, що хотіла зробити, And it was more than I thought it would be І це було навіть більше, ніж я очікувала. I will leave my mark so everyone will know Я залишу свій слід, і всі будуть знати, I was here... Що я була тут ... |
Оцінити
Інші переклади
« End Of Time | 4 Пісні | Run the World (Girls) » |