A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #


Текст пісні і переклад на українську мову

Lotët më janë tharë
Мої сльози висохли,
Buza mu bë varrë
Мої губи перетворилися на могилу.
Djelli nuk me ngroh
Сонце мене не зігріває,
Dielli nuk me ngroh
Сонце мене не зігріває.


Dhimbje sa një mal
Біль розміром з гору,
Zemra nuk më fal
Моє серце мене не прощає.
Ty më nuk të shoh
Я більше тебе не бачу,
Ty më nuk të njoh
Я більше не впізнаю тебе.


Mallkuar qoftë ky muaj
Напевно на цьому місяці прокляття
Që më la të vetme përgjithmonë
I я залишуся одинокою назавжди
Nëntori më mori mua dashurinë e parë
Листопад забрав мою першу любов.
Nuk e dua këtë muaj më në kalendarë
Я більше не хочу бачити цей місяць в своєму календарі
Nëntori më mori
Листопад забрав мене.
Mu shua dhe ky zjarrë
Це полум'я теж згасло.
Nëntori
Листопад


Ishim plot me zjarrë
Ми були сповнені вогню
Muajt n'kalendarë
Ті місяці календаря.
Kur ishim ne bashkë
Коли ми були разом
Sa ishim ne bashkë
Поки ми були разом


E lumtur duke qarë
Я плакала від щастя
Pas teje si e marrë
Після тебе, збожеволілого.
Gjithve ua thash
Я все їм розповіла,
Ne dy ua thash
Ми їм розповіли обидва


Mallkuar qofte ky muaj
Напевно на цьому місяці прокляття
Qe me la të vetme përgjithmonë
I я залишуся одинокою назавжди
Nëntori më mori
Листопад забрав
Mua dashurine e parë
Мою першу любов.
Nuk e dua këtë muaj më në kalendarë
Я більше не хочу бачити цей місяць в моєму календарі
Nëntori më mori mu shua dhe ky zjarrë
Листопад забрав мене, і це полум'я теж згасло.
Nuk e dua më këtë muaj
Мені не потрібен цей місяць,
Nuk e dua më këtë muaj
Мені не потрібен цей місяць,
Nentori, nentori, nentori
Листопад, листопад, листопад
Vitin më të bukur shkatrroj
Він зруйнував найкращий рік,
Vulën e hidhurr shkaktoj
Він залишив болісний шрам,
Ky muaj i gjori gjitha Mi mori
Цей нещасний місяць забрав у мене все.
Në djall le të shkoi
Та пішов він до біса!
Ne djall le te shkoi
Та пішов він до біса!
Nëntori, nëntori
Листопад, листопад


Nuk e dua këtë muaj më në kalendarë
Я більше не хочу бачити цей місяць в своєму календарі.
Nentori, nëntori, nëntori.
Листопад, листопад, листопад


Nuk e dua më këtë muaj
Мені більше не потрібен цей місяць,
Nuk e dua këtë muaj
Мені не потрібен цей місяць.
Nëntori më mori
Листопад забрав мене,
Nëntori
Листопад.
Mallkuar qoftë ky muaj
Напевно на цьому місяці прокляття
Që më la të vetme përgjithmonë
I я залишуся одинокою назавжди
Nëntori,
Листопад,
Më mori mua dashurinë e parë
Він забрав мою першу любов.
Nuk e dua këtë muaj
Мені не потрібен цей місяць.
nuk e dua me kte muaj
Мені більше не потрібен цей місяць,
Nëntori,
Листопад,
Nëntori,
Листопад,
Nëntori.
Листопад.


Автор публікації: Dulce