A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z | # |
Freemasons Sophie Ellis-Bextor
Heartbreak (Make Me a Dancer) - переклад пісні
Альбом: Shakedown 2 • 2009 року
Текст пісні і переклад на українську мову
Heartbreak, heartbreak Розбите серце, розбите серце I've tried to hold myself together Я намагалася тримати себе в руках. Tried to forget you've gone away Намагалася забути, що ти пішов. The tears I've cried Сльози, які я виплакала They won't subside Вони не вщухають Unless the music starts to play Поки не заграє музика Heartbreak, make me a dancer, dancer Розбите серце, зроби мене танцюристом, танцюристом DJ, give me the answer, answer Ді-джею, дай мені відповідь, дай відповідь Love, stop getting me down, down, down Кохання, перестань мене розчаровувати, розчаровувати, розчаровувати (Do it alone, I couldn't do it alone) (Зроби це сам, я не можу зробити це сама) Heartbreak, make me a dancer, dancer Розбите серце, зроби мене танцюристом, танцюристом Keep my heart beating faster, faster Змусь моє серце битися швидше, швидше Love, stop bringing me down, down, down Кохання, припини мене розчаровувати, розчаровувати, розчаровувати (Do it alone, I couldn't do it alone) (Зроби це сам, я не можу зробити це сама) I need to feel I'm getting stronger Мені потрібно відчувати, що я стаю сильнішою Long as I'm moving it feels true Поки я рухаюся, я відчуваю, що це правда And with each step (with each step) І з кожним кроком (з кожним кроком) I will forget (I will forget) Я буду забувати (я буду забувати) Forget all of those memories of you Забуватиму всі ті спогади про тебе (Keep it coming) (Продовжуй) Keep it coming on and on and on Продовжуй це ще і ще і ще Heartbreak, make me a dancer, dancer Розбите серце, зроби мене танцюристом, танцюристом DJ, give me the answer, answer Ді-джею, дай мені відповідь, дай відповідь Love, stop getting me down, down, down Кохання, перестань мене розчаровувати, розчаровувати, розчаровувати (Do it alone, I couldn't do it alone) (Зроби це сам, я не можу зробити це сама) Heartbreak, make me a dancer, dancer Розбите серце, зроби мене танцюристом, танцюристом Keep my heart beating faster, faster Змусь моє серце битися швидше, швидше Love, stop bringing me down, down, down Кохання, припини мене розчаровувати, розчаровувати, розчаровувати (Do it alone, I couldn't do it alone) (Зроби це сам, я не можу зробити це сама) (Heartbreak, heartbreak) (Розбите серце, розбите серце) (Heartbreak, heartbreak) (Розбите серце, розбите серце) (Do it alone, I couldn't do it alone) (Зроби це сам, я не можу зробити це сама) (Dancer, dancer, dancer) (Танцюристом, танцюристом, танцюристом) Heartbreak, make me a dancer, dancer Розбите серце, зроби мене танцюристом, танцюристом DJ, give me the answer, answer Ді-джею, дай мені відповідь, дай відповідь Love, stop getting me down, down, down Кохання, перестань мене розчаровувати, розчаровувати, розчаровувати (Do it alone, I couldn't do it alone) (Зроби це сам, я не можу зробити це сама) |