| A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z | # |
Sacha Distel
Toute la pluie tombe sur moi - переклад пісні
Альбом: Sacha Distel: Disque d'or (1965 à 1972) • 2026 року
Текст пісні і переклад на українську мову
| Toute la pluie tombe sur moi Весь дощ ллється просто на мене Et comme pour quelqu'un dont les souliers sont trop étroits І наче в того, кому черевики надто тісні¹ Tout va de guingois Усе йде шкереберть² Car Бо Toute la pluie tombe sur moi de tous les toits Весь дощ ллється на мене з усіх дахів À chaque instant, je me demande vraiment Щомиті я справді питаю себе Ce qui m'arrive et ce que j'ai fait au Bon Dieu Що зі мною коїться і що я зробив Богові Ou à mes aïeux pour Чи своїм предкам, щоб Qu'autant de pluie tombe, soudain comme ça, sur moi Стільки дощу раптом отак пролилося на мене Mais je me dis qu'au fond Та я кажу собі, що зрештою J'en ai reçu bien d'autres dans ma vie У житті мені дісталося й не таке Que je m'en suis toujours sorti avec le sourire І я завжди з усім виходив, усміхаючись Toute la pluie tombe sur moi Весь дощ ллється просто на мене Oui mais moi je fais comme si je ne la sentais pas Так, але я вдаю, ніби зовсім його не відчуваю Je ne bronche pas, car Я й не здригнуся, бо J'ai le moral et je me dis qu'après la pluie Я не втрачаю духу і кажу собі, що після дощу Vient le beau temps Прийде ясна погода Et moi j'ai tout mon temps А в мене часу вдосталь Toute la pluie tombe sur moi de tous les toits Весь дощ ллється на мене з усіх дахів Mais je me dis qu'au fond Та я кажу собі, що зрештою J'en ai reçu bien d'autres dans ma vie У житті мені дісталося й не таке Que je m'en suis toujours sorti avec le sourire І я завжди з усім виходив, усміхаючись Toute la pluie tombe sur moi Весь дощ ллється просто на мене Oui mais moi je fais comme si je ne la sentais pas Так, але я вдаю, ніби зовсім його не відчуваю Je ne bronche pas, car Я й не здригнуся, бо J'ai le moral et je me dis qu'après la pluie Я не втрачаю духу і кажу собі, що після дощу J'ai le moral et je me dis qu'après la pluie Я не втрачаю духу і кажу собі, що після дощу Oui, je sais bien qu'après la pluie Так, я добре знаю, що після дощу Vient le beau temps Прийде ясна погода Et moi j'ai tout mon temps А в мене часу вдосталь Vient le beau temps Прийде ясна погода (Toute la pluie tombe sur moi) Et moi j'ai tout mon temps (Весь дощ ллється просто на мене) А в мене часу вдосталь (Toute la pluie tombe sur moi) Vient le beau temps (Весь дощ ллється просто на мене) Прийде ясна погода (Toute la pluie tombe sur moi) Et moi j'ai tout mon temps (Весь дощ ллється просто на мене) А в мене часу вдосталь (Toute la pluie tombe sur moi) Ho, moi j'ai tout mon temps (Весь дощ ллється просто на мене) О, в мене часу вдосталь (Toute la pluie tombe sur moi) (Весь дощ ллється просто на мене) Примітки: ¹ les souliers sont trop étroits (черевики надто тісні) - означає ситуацію, коли людині буквально все стає не до снаги й усе дратує. Тут герой порівнює свої життєві негаразди з людиною, якій навіть ходити незручно. ² Tout va de guingois (усе йде шкереберть) - розмовний французький вислів про те, що все складається криво, невдало й зовсім не так, як хотілося б. У пісні це легка самоіронія: неприємності сиплються одна за одною, але герой не збирається через них сумувати. |